Hjem

Limaco AS

LIMACO startet opp i 2004 og flyttet høsten 2007 inn i nytt bygg på Bentsrud rett ved E18 avkjøringen til Holmestrand (se kart under "kontakt oss").

Beliggenheten er transportmessig meget gunstig med kun 15 min til Horten og Tønsberg, 20 min til Drammen, og 45 min til Oslo.

LIMACO startet opprinnelig opp med maskinutleie, og denne virksomheten driver vi med lokalt i Vestfold. Vi omstrukturerte oss dog raskt til også å starte med salg på grunn av de store fordelene vi kunne trekke av vår erfaring med maskiner i utleiemarkedet, og per dags dato er salgsmarkedet vårt fokusområde for vekst.

LIMACO er en leverandør av maskiner til mange anleggsfirmaer, kommuner, industri- og vedlikeholdsselskaper, utleieselskap og andre profesjonelle aktører i Norge. På landsbasis satser vi på salg rettet mot sluttbrukere som ønsker det beste markedet har å by på av produkter ment for hard bruk gjennom mange år. Vi ser at våre kunder setter pris på at vi forstår hva de er på utkikk etter, og at vi har muligheten til å legge til rette for dette. Med de fordelene vi kan trekke ut av vår nærhet til maskinene vi selger (pga. muligheten til å teste disse ut lokalt via utleie), ser vi at stadig flere velger å bruke LIMACO som sin maskinleverandør.

Vi fant tidlig ut at vi, med den lokale utleiebutikken vår i Holmestrand i Vestfold, har en unik mulighet til å prøve ut og bli særdeles godt kjent med maskiners for- og bakdeler. Når vi opplever at det i Norge ikke finnes maskiner av tilstrekkelig kvalitet eller med gode nok løsninger til å takle en hard arbeidshverdag innen utleie- og bygg- og anleggsbransjen, begynner vi å lete etter tilfredsstillende utstyr utenfor våre landegrenser. Dersom vi så finner utstyret med en robusthet vesentlig bedre enn det som allerede tilbys, samt de gode løsningene vi er på utkikk etter, inngår vi en avtale med produsenten om Norgesagentur for produktet.

 

Våre salgsprodukter kommer fra kvalitetsprodusenter fra EU og USA. Se våre kataloger under "salgsmenyen".

 

Vårt slagord er:       Vi fikser det meste......